Inbrengen van kleding

Particulieren (geen handelaren) kunnen gedragen, schone kleren voor kinderen inbrengen (ook sportkleding, pyjama’s, laarzen, schoenen en dergelijke). Voor alle in te brengen goederen geldt dat deze schoon en onbeschadigd moeten zijn.

Een vrijwilligster van de stichting schrijft samen met u de kleding in. De verkoopprijs voor de te verkopen kledingstukken bepaalt u zelf, eventueel in overleg met de inschrijfster. Kleding duurder dan € 25,- wordt niet ingenomen.

De kosten per ingebracht kledingstuk bedragen € 0,25 te betalen bij inschrijving.

Het inbrengen van kleding en schoeisel (maximaal 30 stuks per klant) kan tijdens de beursdagen op maandag van 13.00 – 16.30 uur en van 19.00 – 20.00 uur in de Maranathakerk, Molenvlietbaan 10 te 3448 DC Woerden. Klik op locatie of kijk op www.routenet.nl voor een route- beschrijving.

Financiële afhandeling en ophalen van niet verkochte kleding is op woensdag na de verkoopdag tussen 11.00 en 12.00 uur. Als u geen prijs meer stelt op niet verkochte kleding, dan kunt u deze achterlaten voor het goede doel. (Onze stichting heeft goede contacten met de Stichting Woerden helpt Roemenië en Oekraïne www.woerdenhelpt.nl). Deze kleding wordt beschikbaar gesteld aan doelen in Roemenië en Oekraïne.